Zahradní party se vydařila

received_10206450446290192

Krásné letní teplé počasí, které se drželo již celý týden, zůstalo i v pátek 26.8.,kdy se konala již ohlašovaná zahradní party. Na pozemku zahrady Meziříčská 525 čekalo na účastníky kryté posezení pro cca 50 lidí s velkými deštníky a pergolou, která sloužila orchestru Ivana Hrstky „Sjezdaři“. V rytmu country tato skupina interpretovala známe české skladby tohoto žánru, které známe v podání známých orchestrů a zpěváků. Na pozvání výboru našeho lyžařského klubu se dostavilo 41 dospělých členů, což je cca třetina naší základny. Kromě zástupců mladší generace se dostavili starší a nejstarší členové, z nichž někteří pamatují založení „praotce“ našeho klubu a to oddílu sjezdového lyžování TJ Rožnov.
Toto setkání se konalo s jednoroční přestávkou způsobenou rekonstrukcí silnice I 35, která si vyžádala odstranění oplocení a ochranné výsadby jehličnatých stromů, takže by se akce konala prakticky na staveništi. Letos již byl nový plot vybudován, ke snížení úrovně hluku způsobeného projíždějícími vozidly dopomohlo i položení vrstvy živičné vozovky s gumovou drtí, takže se letos tato akce konala v téměř komorním prostředí.
Vzhledem k tomu, že se tento večírek nekonal a „Poslední mazání“ bylo zrušeno rozhodl výbor klubu, že se žádné „startovné“ nebude vybírat a náklady budou pokryty z našeho rozpočtu. Příjemným příspěvkem bylo částečné uhrazení „iontového nápoje Prazdroj 12°“ a zapůjčení přenosného výčepu podnikatelem restauračních zařízení Honzou Dudkem.
Že se všichni bavili dobře, o tom svědčí zakončení večírku až v pozdních nočních hodinách, někteří pokračovali mimo zahradní prostory jinde až do ranních hodin.
-jatr-

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Jaroslav Trhlík. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.